Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Waar bouwen wij?

Wij werken met een vast netwerk van aannemers die onze kavelwoningen bouwen. Hierdoor kunnen wij onze kavelwoningen overal in Nederland voor u bouwen. Op dit moment hebben wij projecten in Midden- en Zuid-Nederland en breidt dit zich steeds verder uit over heel Nederland.

Hoe bouwen wij?

Wij werken met een vast netwerk van aannemers die onze kavelwoningen bouwen. Hierdoor kunnen wij onze kavelwoningen overal in Nederland voor u bouwen. Op dit moment is ons werkterrein Midden- en Zuid-Nederland en breidt dit zich steeds verder uit over heel Nederland. Afhankelijk van de locatie waar de kavelwoning moet worden gebouwd, wordt door ons de juiste aannemer aan u voorgedragen.

Wat zit in de bouwkosten?

Om u zo eerlijk en volledig mogelijk inzicht te geven in de opbouw van onze prijzen, hebben wij hieronder een uitgebreid overzicht gemaakt van de onderdelen die wel en niet bij de bouwkosten zijn inbegrepen. Dit geeft gelijk een overzicht van de kostenposten waar u in het algemeen rekening mee moet houden bij het bouwen van een nieuwbouwwoning.