Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Gebouwde kavelwoningen

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende kavelwoningen die wij reeds hebben gebouwd.

Loggia house, Amsterdam IJburg


Op de Jan Vrijmanstraat, IJburg Blok 59, Amsterdam hebben wij een 'Loggia house' tussen-/rijwoning gebouwd. De woning is voorzien van houten geveldelen en heeft loggia's in de voor- en achtergevel.

CPO Loggia house, Nijmegen (Lent)

Op de Immanuel Kantstraat 51, 53 en 55, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Lent (bij Nijmegen) hebben wij drie 'Loggia house' woningen gebouwd. De woningen zijn ontwikkeld als een CPO.

Datcha house 2, Nijmegen (Lent)


Op de Hannah Arendtstraat 15, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Lent (bij Nijmegen) hebben wij een Datcha house 2 gebouwd. De vrijstaande woning heeft een balkon en een gevel van vergrijst houten delen gecombineerd met antraciet plaatmateriaal.

Datcha house 4, Nijmegen (Lent)


Op de Hannah Arendtstraat 13, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Lent hebben wij een Datcha house 4 gebouwd. De vrijstaande woning heeft een zadeldak, een uitbouw aan de zijkant en een gevel van antraciet leien en wit plaatmateriaal.

Datcha house 3, Nijmegen (Lent)


Op kavel B20, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong, aan de Goethestraat 69A in Lent bouwen wij een Datcha house 3. De vrijstaande woning heeft een trapopbouw met daktuin en wordt naar verwachting december 2016 opgeleverd.