Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Gebouwde kavelwoningen

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende kavelwoningen die wij reeds hebben gebouwd of in aanbouw zijn.

Loggia house, Amsterdam IJburg


Op de Jan Vrijmanstraat, IJburg Blok 59, Amsterdam hebben wij een Loggia house tussen-/rijwoning gebouwd. De woning is voorzien van houten geveldelen en heeft loggia's in de voor- en achtergevel.

CPO Loggia house, Nijmegen (Lent)

Op de Immanuel Kantstraat 51, 53 en 55, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij drie Loggia house kavelwoningen gebouwd. De woningen zijn ontwikkeld als een CPO.

Datcha house 2, Nijmegen (Lent)


Op de Hannah Arendtstraat 15, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij Datcha house 2 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft een balkon en een gevel van vergrijst houten delen gecombineerd met antraciet plaatmateriaal.

Datcha house 3, Nijmegen (Lent)


Op de Goethestraat 69A, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij Datcha house 3 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft een gevel van hout en een trapopbouw met daktuin.

Datcha house 4, Nijmegen (Lent)


Op de Hannah Arendtstraat 13, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij Datcha house 4 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft een zadeldak, een uitbouw aan de zijkant en een gevel van antraciet leien en wit plaatmateriaal.

Brick house, Dordrecht


Op kavel H6 in het hofje van Stadswerven B-Noord, 'Werf van Gips', Dordtse Ruimte in Dordrecht bouwen wij een vrijstaande Brick house. De kavelwoning heeft 3 volledige bouwlagen, een uitbouw aan de achterkant van 2,0m en de entree aan de zijkant.

Cascade house, Delft


Op kavel CB038, Blok B, Coendersbuurt Spoorzone, Nieuw Delft hebben wij Cascade house ontworpen, een tussen-/rijwoning op maat met een waterval trap, een vide in de woonkamer, een split level in de keuken en een dakterras aan de achterkant.