Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Kavelwoningen in ontwikkeling

Hieronder ziet u een overzicht van de kavelwoningen die wij in ontwikkeling hebben. De meeste van deze woningen zullen naar verwachting nog dit jaar worden opgeleverd.

Loggia house, Den Haag


Op kavel EL43, Ik bouw in Den Haag, aan de Escamplaan in Den Haag bouwen wij een Loggia house. De tussen-/rijwoning heeft loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van plaatmateriaal en wordt naar verwachting medio 2017 opgeleverd.

End-datcha house, Almere


Op kavel HKO1446 aan de Saturnussingel 261, Homeruskwartier, Almere Poort, hebben wij een End-datcha house ontworpen. De hoek-/eindwoning heeft 3 bouwlagen en de entree aan de zijkant.

View house, Capelle a/d IJssel


Op kavel RBS12, Rubenssingel, Centraal Capelle, Cappelle aan den IJssel, hebben wij een View house ontworpen. De woning heeft 3 bouwlagen, een uitbouw van 2,0 m aan de achterkant, een dakterras aan de voorkant en een gevel van lichtgrijs plaatmateriaal.

Loggia house, Amsterdam NW


Op kavel KKL08, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam Nieuw-West, hebben wij een Loggia house ontworpen. De tussen-/rijwoning heeft 3,5 bouwlagen, loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van lichtgrijze steenstrips.

Cube house, Utrecht


Op kavel 37 op KubusEiland, Leidesche Rijn, Utrecht hebben wij een Cube house ontworpen. De vrijstaande kavelwoning heeft 2 bouwlagen met een dubbele kelder en uitbouw en een gevel van grijs plaatmateriaal.