Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Kavelwoningen in ontwikkeling

Hieronder ziet u een overzicht van de kavelwoningen die wij in ontwikkeling hebben. Al deze woningen zullen naar verwachting nog dit jaar worden opgeleverd.

Cascade house, Delft


Op kavel CB038, Blok B, Coendersbuurt Spoorzone, Nieuw Delft hebben wij Cascade house ontworpen, een tussen-/rijwoning op maat met een waterval trap, een vide in de woonkamer, een split level in de keuken en een dakterras aan de achterkant.

Brick house, Dordrecht


Op kavel H6 in het hofje van Stadswerven B-Noord, 'Werf van Gips', Dordtse Ruimte in Dordrecht hebben wij een vrijstaande Brick house ontworpen. De woning heeft 3 volledige bouwlagen, een uitbouw aan de achterkant van 2,0m en de entree aan de zijkant.

End house, Almere


Op kavel HKO1446 aan de Saturnussingel 261, Homeruskwartier, Almere Poort, hebben wij een End house ontworpen. De hoek-/eindwoning heeft 3 bouwlagen en de entree aan de zijkant.

Loggia house


Op kavel EL43, Ik bouw in Den Haag, aan de Escamplaan in Den Haag bouwen wij een Loggia house. De tussen-/rijwoning heeft loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van plaatmateriaal en wordt naar verwachting medio 2017 opgeleverd.

Loggia house, Amsterdam NW


Op kavel KKL08, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam Nieuw-West, hebben wij een Loggia house ontworpen. De tussen-/rijwoning heeft 3,5 bouwlagen, loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van lichtgrijze steenstrips.

View house, Capelle a/d IJssel


Op kavel RBS12, Rubenssingel, Centraal Capelle, Cappelle aan den IJssel, hebben wij een View house ontworpen. De woning heeft 3 bouwlagen, een uitbouw van 2,0 m aan de achterkant, een dakterras aan de voorkant en een gevel van lichtgrijs plaatmateriaal.