Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Nieuws

Cube house kavelwoning in opdracht

Wij hebben een Cube house kavelwoning in opdracht gekregen die zal worden gebouwd op KubusEiland, Leidsche Rijn in Utrecht. De woning heeft 2 bouwlagen met dubbele kelder en een uitbouw op de begane grond en een gevel van grijs plaatmateriaal. De woning zal naar verwachting medio 2018 worden gebouwd.

Lees meer

Nieuwe kavels te koop aan de Boomaweg, Vroondaal, Den Haag

Aan de Boomaweg, het zuidelijkste puntje van Vroondaal, komen zeer binnenkort kavels in de verkoop voor vrijstaande woningen. Het betreft 6 kavels met afmetingen van 333 m2 voor aantrekkelijke prijzen.

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt 'Entresol house' voor Uiver kavels in Ypenburg, Deelplan 20, Den Haag

Kavelwoning heeft ontwerpen ingediend voor de zelfbouw kavels die in Ypenburg, Deelplan 20, Den Haag worden uitgegeven. Speciaal voor de Uiver kavels is een nieuw ontwerp gemaakt, omdat deze kavels 7,5m breed zijn.

Lees meer

Zelfbouw kavels Deelplan 20 Ypenburg Den Haag beschikbaar

Op 28 maart start de inschrijving voor kavels in Deelplan 20 in Ypenburg achter het Hofbad.

Lees meer

Zelfbouw kavels Schapenatjesduin Den Haag beschikbaar

In Kijkduin, op de huidige scheidsrechtersvelden, komen kavels beschikbaar voor zelfbouw. Op woensdagavond 8 februari van 17.00 tot 20.00 uur vindt een informatieavond over de plannen plaats in het Atlantic Hotel aan het Deltaplein 200 in Kijkduin.

Lees meer

Kavelwoning op de Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Kavelwoning staat op vrijdag, zaterdag en zondag 7, 8 en 9 oktober met een eigen stand op de Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht. Hier presenteren wij onze woningen van Kavelwoning.nl. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Neem voor gratis toegangskaarten contact met ons op via info@kavelwoning.nl en kom bij ons langs. Wij staan in het Architectenpaviljoen met standnummer D1.20.

Lees meer

Kavelwoning ontwerpt vrijstaande woning voor Veenweg locatie, Leidschenveen

Gemeente Den Haag geeft vanaf juni 2016 zes vrijliggende kavels uit voor zes vrijstaande woningen aan de Veenweg in Leidschenveen. Hiervoor heeft de kavelwinkel een pilot gestart, waarbij via een online 3d-omgeving de potentiële kopers ontwerpen kunnen bekijken en op het kavel kunnen slepen. Hiervoor heeft de kavelwinkel ons uitgenodigd om een ontwerp in te dienen.

Bekijk ons ontwerp.

Lees meer