Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Wie zijn wij?

Kavelwoning.nl is onderdeel van 8A Architecten. Wij zijn een architectenbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van moderne cataloguswoningen, nieuwbouwwoningen, zelfbouwwoningen en CPO-woningen voor particulieren. Daarnaast ontwerpen en begeleiden wij verbouwingen en interieurs. Wij zijn gevestigd in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Team

Ons team bestaat uit hoog gekwalificeerde ervaren specialisten waarmee wij onze kavelwoningen ontwerpen, begeleiden en tot uitvoering brengen. Met dit compacte team kunnen wij efficiënt werken door de korte lijnen en een duidelijke taakverdeling. Hierdoor leveren wij een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.


Robert Uijttewaal

architect / eigenaar


Wilco Dool

bouwkundige projectleider


Hanneke Pronk

bouwkosten calculator


Lennart van der Lans

bouwbegeleider Zuid-Nederland


Jan van Wincoop

bouwbegeleider Midden-Nederland


Waarom deze website?

Deze website is opgezet met als doel om het woningaanbod voor particulieren te verbeteren. Wij vinden dat een mooie woning ook betaalbaar moet zijn. Daarom ontwikkelen wij woningen die zich onderscheiden in architectonische kwaliteit en prijs. Betaalbaar design dus! Tegelijkertijd willen wij de drempel verlagen voor particulieren om naar een architect te stappen. Een architect hoeft dus niet duur te zijn. Ook u kunt bouwen met een architect. Wij vertalen uw droomhuis in een concreet project!

Hoezo betaalbaar?

Onze kavelwoningen zijn betaalbaar omdat wij prijsafspraken hebben gemaakt met de aannemers, onderaannemers en leveranciers die onze kavelwoningen bouwen. Op deze manier kunnen wij snel en duidelijk zijn over de prijs van een woning en weet u wat u kunt krijgen voor uw geld. Door deze samenwerking kunnen wij ook een constante kwaliteit van de bouw van de woningen garanderen. Tegelijkertijd zijn wij als architectenbureau ook betaalbaarder, omdat wij de kavelwoningen technisch zo hebben uitgedacht dat wij sneller kunnen werken en dus minder uren kwijt zijn. Dit scheelt u nog meer in uw portemonnee!

Bekijk onze kavelwoningen.