KavelWoning

zelfbouw architectuur voor particulieren

Corona

Vanwege de Corona maatregelen plannen wij onze afspraken op dit moment alleen in bij ons op kantoor, omdat wij hier voldoende ruimte hebben om 1,5 m afstand te houden. Wij vragen u om uw begrip hiervoor. Uiteraard is het ook mogelijk om een belafspraak in te plannen.

Bezoekadres

Wij zijn gevestigd in de Van Nelle Ontwerpfabriek op de Van Nelleweg 1, 3044 BC in Rotterdam.

Route met de auto

Als u met de auto komt kunt u zich melden bij de portier bij de hoofdingang via de intercom bij de slagboom en parkeren op het terrein. U kunt ons kantoor bereiken via entree nr. 2, 2e verdieping, gelegen aan de kantine (Deli Restaurant) in het fabrieksgebouw.

Route met openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer komt kunt u ons vanaf Station Rotterdam Centraal bereiken met de RET streekbus 38 en uitstappen op bushalte Beukelsbrug/Van Nellefabriek Rotterdam. Vervolgens moet u 3 minuten lopen naar de Van Nelle Ontwerpfabriek. U hoeft zich niet te melden bij de portier. U kunt ons kantoor bereiken via entree nr. 2, 2e verdieping, gelegen aan de kantine (Deli Restaurant) in het fabrieksgebouw.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze kavelwoningen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 010-8180139 of een email sturen naar info@kavelwoning.nl.

Contact formulier