Kavelwoning.nl

zelfbouw architectuur voor particulieren

Kavelwoningen gebouwd

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende kavelwoningen die wij tot nu toe hebben gebouwd.

Loggia house 3, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam


Op kavel KKL08, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam Nieuw-West hebben wij Loggia house 3 gebouwd. De tussen-/rijwoning heeft 3,5 bouwlagen, loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van zandkleurige steenstrips.

Kavelwoning op maat 1, Coendersbuurt, Delft


Op kavel CB038, Blok B, Coendersbuurt Spoorzone, Nieuw Delft hebben wij een kavelwoning op maat gebouwd, een tussen-/rijwoning op maat met een waterval trap, een vide in de woonkamer, een split level in de keuken en een dakterras aan de achterkant.

Datcha house 4, Homeruskwartier, Almere Poort


Op kavel HKO1446 aan de Saturnussingel 261, Homeruskwartier, Almere Poort, hebben wij Datcha house 4 gebouwd. De hoek-/eindwoning heeft 3 volledige bouwlagen en de entree aan de zijkant.

Brick house 1, Stadswerven, Dordrecht


Op kavel H6 in het hofje van Stadswerven B-Noord, 'Werf van Gips', Dordtse Ruimte in Dordrecht hebben wij Brick house 1 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft 3 volledige bouwlagen, een uitbouw aan de achterkant van 2,0m en de entree aan de zijkant.

Loggia house 2, IJburg Blok 59, Amsterdam


Op de Jan Vrijmanstraat, IJburg Blok 59, Amsterdam hebben wij een Loggia house tussen-/rijwoning gebouwd. De woning is voorzien van houten geveldelen en heeft loggia's in de voor- en achtergevel.

Datcha house 3, Plant je Vlag, Nijmegen (Lent)


Op de Hannah Arendtstraat 13, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij Datcha house 3 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft een zadeldak, een uitbouw aan de zijkant en een gevel van antraciet leien en wit plaatmateriaal.

Datcha house 2, Plant je Vlag, Nijmegen (Lent)


Op de Goethestraat 69A, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij Datcha house 2 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft een gevel van hout en een trapopbouw met daktuin.

Datcha house 1, Plant je Vlag, Nijmegen (Lent)


Op de Hannah Arendtstraat 15, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij Datcha house 1 gebouwd. De vrijstaande kavelwoning heeft een balkon en een gevel van vergrijst houten delen gecombineerd met antraciet plaatmateriaal.

CPO Loggia house, Plant je Vlag, Nijmegen (Lent)


Op de Immanuel Kantstraat 51, 53 en 55, Vossenpels, Plant je Vlag, Waalsprong in Nijmegen (Lent) hebben wij drie Loggia house kavelwoningen gebouwd. De woningen zijn ontwikkeld als een CPO.