Kavelwoning.nl

moderne cataloguswoningen op maat

Kavelwoningen in ontwikkeling

Hieronder ziet u een overzicht van de kavelwoningen die wij in ontwikkeling hebben. Al deze woningen zullen naar verwachting in 2018 worden opgeleverd.

Kavelwoning op maat, Ringdijk 44, Amsterdam


Op kavel 3d binnen op de Ringdijk 44 locatie in Amsterdam hebben wij opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor een zelfbouw tussen-/rijwoning van 5,0 x 10,0m.

Barn house 1, Giel Peetershof, Egchel


Op kavel 40 binnen het project Giel Peetershof in Egchel (Limburg) hebben wij een Barn house ontworpen. De vrijstaande schuurwoning krijgt een verlenging van 1,0m en een veranda van 3,0m.

Brick house 2, CentrumEiland, Amsterdam


Op kavel 11-04 op CentrumEiland in Amsterdam hebben wij een Brick house ontwerpen. De tussenwoning heeft 4 bouwlagen met 2,5m uitbouw, extra hoog plafond en garage op de begane grond.

Brick house 3, Ypenburg, Deelplan 20, Den Haag


Op kavel Rietgans 71 in Ypenburg, Deelplan 20, Den Haag hebben wij een Brick house ontworpen. De tussenwoning heeft 2,5 bouwlagen met 4,0m uitbouw en opbouw van 7,4m.

Cube house 1, KubusEiland, Utrecht


Op kavel 37 op KubusEiland, Leidesche Rijn, Utrecht hebben wij een Cube house ontworpen. De vrijstaande kavelwoning heeft 2 bouwlagen met een dubbele kelder en uitbouw, en een gevel van grijs plaatmateriaal.

Cube house 2, Cor Hermusstraat, Amsterdam


Op kavel CHS01 aan de Cor Hermusstraat in Amsterdam hebben wij een Cube house ontworpen. De vrijstaande kavelwoning heeft 2 bouwlagen en een kelder en een gevel van metselwerk. 

View house 1, Rubenssingel, Capelle a/d IJssel


Op kavel RBS12, Rubenssingel, Centraal Capelle, Cappelle aan den IJssel, hebben wij een View house ontworpen. De woning heeft 3 bouwlagen, een uitbouw van 2,0 m aan de achterkant, een dakterras aan de voorkant en een gevel van lichtgrijs plaatmateriaal.

Loggia house 3, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam


Op kavel KKL08, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam Nieuw-West, hebben wij een Loggia house ontworpen. De tussen-/rijwoning heeft 3,5 bouwlagen, loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van lichtgrijze steenstrips.