Kavelwoning.nl

moderne zelfbouwwoningen voor particulieren

Kavelwoningen in uitvoering

Hieronder ziet u een overzicht van de kavelwoningen die op dit moment in uitvoering zijn.

Cube house 1, KubusEiland, Utrecht


Op kavel 37 op KubusEiland, Leidesche Rijn, Utrecht bouwen wij de eerste Cube house kavelwoning. De vrijstaande kavelwoning heeft 2 bouwlagen met een dubbele kelder en uitbouw, en een gevel van grijs plaatmateriaal. De woning wordt na verwachting medio 2019 opgeleverd.

View house 1, Rubenssingel, Capelle a/d IJssel


Op kavel RBS12, Rubenssingel, Centraal Capelle, Cappelle aan den IJssel, bouwen wij de eerste View house kavelwoning. De tussen-/rijwoning heeft 3 bouwlagen, een uitbouw van 2,0m aan de achterkant, een dakterras aan de voorkant en een gevel van lichtgrijs plaatmateriaal.

Loggia house 3, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam


Op kavel KKL08, Karel Klinkenberglocatie, Amsterdam Nieuw-West, bouwen wij Loggia house 3. De tussen-/rijwoning heeft 3,5 bouwlagen, loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van lichtgrijze/beige steenstrips.

Loggia house 1, Escamplaan, Den Haag


Op kavel EL43, Ik bouw in Den Haag, aan de Escamplaan in Den Haag bouwen wij de eerste Loggia house kavelwoning. De tussen-/rijwoning heeft loggia's in de voorgevel, vlakke kozijnen in de achtergevel en een gevel van plaatmateriaal en wordt naar verwachting medio 2017 opgeleverd.