Kavelwoning.nl

zelfbouw architectuur voor particulieren

Wat zit in de bouwkosten?

Om u zo eerlijk en volledig mogelijk inzicht te geven in de opbouw van de prijzen die wij vermelden op onze website, hebben wij een uitgebreid overzicht gemaakt van de onderdelen die wel en niet bij de bouwkosten zijn inbegrepen. Dit geeft gelijk een overzicht van de kostenposten waar u in het algemeen rekening mee moet houden bij het bouwen van een zelfbouw nieuwbouwwoning.

Wat kosten wij?

Ons honorarium architect en adviseurs is niet inbegrepen in de bouwkosten die vermeld staan bij onze kavelwoningen. De reden hiervoor is omdat dit maatwerk is en afhangt van het type kavelwoning, de soort opdracht en de complexiteit van uw woonwensen.

Hoe maak ik een begroting?

Om een goede start te maken van uw project is het belangrijk om eerst een begroting te maken. Hiervoor hebben wij een schema gemaakt die u over kunt nemen in bv. een Excel-sheet en waarin u bedragen achter de kostenposten te zetten. Een aantal bedragen kunt u op onze website vinden of hebben wij al ingevult, maar de meeste bedragen kunt u opvragen of kunt u alleen zelf bepalen omdat u weet hoeveel u hiervoor wilt uitgeven.